Herenpruik Bill

Herenpruik Bill

Verkleed kleding en accessoires – zoals pruiken – voor het carnaval of een ander themafeest vind je hier in onze webshop. Of je nu herenpruiken, damespruiken, k... Lees meer

6311839
€14,50 € 11,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleed kleding en accessoires – zoals pruiken – voor het carnaval of een ander themafeest vind je hier in onze webshop. Of je nu herenpruiken, damespruiken, kinderpruiken of extravagante pruiken zoekt, PartyCorner heeft een groot assortiment feestpruiken. Bijvoorbeeld herenpruik Bob, een 2-kleurige pruik voor de man.

Met pruik Bill als man van middelbare leeftijd

Wil je tijdens een themafeest verkleed gaan als man van middelbare leeftijd, dan is herenpruik Bill zeker het overwegen waard. Deze mooie 2-kleurige pruik is voor je outfit dan de kers op de taart.

Productspecificaties
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Kleur: Zwart-Wit
Bij ons kunt u online diverse modellen pruiken kopen. Al onze feestpruiken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een comfortabele pasvorm.

Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard en de koffie staat klaar!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.