Herenpruik Bill

Herenpruik Bill

Wil je tijdens een themafeest verkleed gaan als man van middelbare leeftijd, dan is Herenpruik Bill zeker het overwegen waard. Deze mooie 2-kleurige pruik is vo... Lees meer

6311839
€15,75 € 10,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil je tijdens een themafeest verkleed gaan als man van middelbare leeftijd, dan is Herenpruik Bill zeker het overwegen waard. Deze mooie 2-kleurige pruik is voor je outfit dan de kers op de taart.Bij ons kunt u online diverse modellen pruiken kopen. Al onze feestpruiken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een comfortabele pasvorm.

Productspecificaties: Herenpruik Bill

  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Kleur: Zwart-Wit

Verkleed kleding en accessoires zoals pruiken voor het carnaval of een ander themafeest vind je hier in onze webshop. Of je nu herenpruiken, damespruiken, kinderpruiken of extravagante pruiken zoekt, PartyCorner heeft een groot assortiment feestpruiken. Bijvoorbeeld herenpruik Bob, een 2-kleurige pruik voor de man.

Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard en de koffie staat klaar!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.