Herenkostuum Piraat Jack

Herenkostuum Piraat Jack

Herenkostuum Piraat Jack is een rood zwart gestreepte broek met traditionele piraten kenmerken met een wit shirt met een zwart vest met bijpassende rode en zwar... Lees meer

621335
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€32,48 € 21,10 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Herenkostuum Piraat Jack is een rood zwart gestreepte broek met traditionele piraten kenmerken met een wit shirt met een zwart vest met bijpassende rode en zwarte gestreepte bandana en rode riem. Herenkostuum Piraat Jack voor een themafeest. Altijd al Jack Sparrow willen zijn koop dit pak dan bij PartyCorner.nl en waan je als een echte piraat.

Herenkostuum Piraat Jack is ook bestelbaar in de pirates variant Piraten kleren suzy voor dames

Herenkostuum Piraat Jack

Productspecificaties:

  • Kwaliteit 100 % polyester
  • Kleur: rood/zwart/wit
  • Maat: M/L 
  • Verzorging: handwas

Goedkope Herenkostuum Piraat Jack kopen

Op zoek naar een goedkope Herenkostuum Piraat Jack kopen voor een avontuur op volle zee, Als u op zoek bent naar een leuk karakter met een bepaalde uitstraling waarmee je de zeeën kunt veroveren, onze piraten kostuums aangevuld met de piraten accessoires (bijvoorbeeld een zwaard) om je te verkleden als piraat is een goede keuze maak  vandaag nog je keuze om je een echte piraat te voelen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.