Heren Fop shirt Oktoberfeest

Heren Fop shirt Oktoberfeest

De heren Fop shirt Oktoberfeest is een goede fotorealistische shirt waarbij men niet meteen door heeft dat het hier gaat om een shirt dat makkelijk door de here... Lees meer

18135698
€25,50 € 20,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De heren Fop shirt Oktoberfeest is een goede fotorealistische shirt waarbij men niet meteen door heeft dat het hier gaat om een shirt dat makkelijk door de heren gedragen kan worden, zonder gekluns. Doe de heren Fop shirt Oktoberfeest over je hoofd, en klaar ben je!

Productspecificatie heren Fop shirt Oktoberfeest:

  • Maat: M-L-XL
  • Kleur:Zoals op foto
  • Materiaal:100% polyester

Heren Fop shirt Oktoberfeest kopen

Het grootste bierfestival ter wereld wordt gehouden in München en kan wel 16 tot 28 dagen lang duren. Tijdens dit geweldige event wil je natuurlijk bijpassend gekleed. Daarom heeft PartyCorner, ook dit jaar weer, de heren Fop shirt Oktoberfeest in haar collectie opgenomen. Behalve voor de heren, hebben wij ook genoeg keuze voor de dames.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.