Heren Fop shirt foute kerstkleding

Heren Fop shirt foute kerstkleding

Heren Fop shirt foute kerstkleding is speciaal voor de heren door PartyCorner in het assortiment opgenomen. Heren Fop shirt foute kerstkleding past helemaal bij... Lees meer

18136480
€27,50 € 17,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heren Fop shirt foute kerstkleding is speciaal voor de heren door PartyCorner in het assortiment opgenomen. Heren Fop shirt foute kerstkleding past helemaal bij de kerstsfeer tijdens de kerstdagen. Heren Fop shirt foute kerstkleding is een 3D fotorealistisch shirt waarbij men met een handomdraai klaar is voor het kerstfeest.

Productspecificatie Heren Fop shirt foute kerstkleding:

  • Maat: M-L-XL
  • Kleur: Zoals op foto
  • Materiaal:100% polyester

Heren Fop shirt foute kerstkleding kopen

Het Heren Fop shirt foute kerstkleding is een simpele, makkelijke, comfortabele en vooral uitblinkende heren T-shirt. Heren Fop shirt foute kerstkleding is door partyCorner in haar assortiment opgenomen. Ook hebben wij de 3D fotorealistische shirts niet alleen voor de heren, maar ook voor de dames in allerlei bedrukkingen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.