Heren Disco schoenen zilver

Heren Disco schoenen zilver

Heb jij je disco outfit al helemaal gereed maar nog geen matchende schoenen? Heren Disco schoenen zilver is een glitter zilverkleurige discoschoen met een hak l... Lees meer

23946986
€79,95 € 63,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb jij je disco outfit al helemaal gereed maar nog geen matchende schoenen? Heren Disco schoenen zilver is een glitter zilverkleurige discoschoen met een hak lengte van ongeveer 9,5 cm. De schoenen zijn ideaal voor een discofeest, themafeest of andere evenementen.

Productspecificatie: Heren Disco schoenen zilver

  • Kleur: zilverkleurig
  • Plateau zool
  • Hoogte van de hak 7cm
  • Maat: 41 - 44
  • Thema: toppers 2016, disco

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn. Hierbij mogen de Heren Disco schoenen zilver niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Disco schoenen

Disco schoenen, hoge/lage hakken, you want it PartyCorner has it. Bekijk op onze webshop diverse disco schoenen om jouw outfit helemaal compleet te maken. Ook bieden wij diverse disco artikelen aan om je helemaal van top tot teen gedressed te hebben voor the Royal Night of Disco. 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.