Helium voor 180-200 ballonnen

Helium voor 180-200 ballonnen

Deze helium fles is goed voor het vullen van 180 a 200 ballonnen van c.a. 28cm. Deze verhuurflessen vallen niet onder de gratis verzending regel! De verkoopfles... Lees meer

2114954
€ 121,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten

Voor dit product kunt u alleen een offerte aanvragen.

Offerte aavragen
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze helium fles is goed voor het vullen van 180 a 200 ballonnen van c.a. 28cm. Deze verhuurflessen vallen niet onder de gratis verzending regel! De verkoopflessen wel!

Door de snel schommelende marktprijs van helium is de bovengenoemde prijs een indicatie prijs, voor de actuele prijs kunt u een offerte aanvragen.

  • De helium fles wordt geleverd inclusief kraan voor het vullen van de ballonnen.

  • Inhoud: 10 liter helium onder een druk van 200 bar = 2.6m2 helium
  • U krijgt 7 dagen gratis huur daarna zijn de kosten €2,00 per extra dag. Met een maximum van totaal 4 weken (tenzij anders afgesproken).
  • Deze fles is 0,65m hoog en weegt 12kg
  • Helium is niet brandbaar!
  • Klik hier voor meer info over helium!

Helaas staat de heliumprijs door een groot helium tekort erg onder druk! Wij proberen onze prijs zo laag mogelijk te houden en onze voorraad zo hoog mogelijk, alleen geld dat wanneer de voorraad op is het nog niet bekent is of en wanneer we weer binnen krijgen!

Helium is een niet brandbaar en niet giftig gas dat onder hoge druk (c.a. 200 Bar) in stalen of aluminium cilinders bewaard wordt! Deze cilinders dienen voor gebruik veilig vast gezet te worden tegen een vast object! Het is niet toegestaan de cilinders met de kraan bevestigd te verplaatsen in welke manier dan ook! Bij omvallen van de cilinder met de kraan bevestigd bestaat het gevaar van afbreken van de kraan met mogelijk ernstig letsel of de dood tot gevolg! Het hanteren van de cilinders of het vullen van de ballonnen dient door volwassen personen te geburen (het is geen speelgoed!)

Helium verdrijft zuurstof!

Wanneer je zuiver helium inademt, is er geen zuurstof aanwezig in de longen. Indien je achter elkaar de longen 2 of meerdere keren vult met Helium kan er hersenletsel optreden, zodanig zelfs dat het de dood tot gevolg kan hebben. Daarom is helium niet geschikt voor inhalatie!!


Helium is geen middel tegen (emotionele)pijn! Praat er over kijk op 113online.nlDe voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.