Helium tank voor ca. 50 ballonnen

Helium tank voor ca. 50 ballonnen

Deze heliumtank is goed voor het vullen van ongeveer 50 ballonnen van 9inch / 22,8cm doorsnede of ongeveer 4 Airswimmers. U kunt deze heliumwegwerptank makkelij... Lees meer

2119802
2 weken
€ 44,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze heliumtank is goed voor het vullen van ongeveer 50 ballonnen van 9inch / 22,8cm doorsnede of ongeveer 4 Airswimmers. U kunt deze heliumwegwerptank makkelijk her sluiten met de kraan op de tank. De vulnippel geleverd bij deze tank is ideaal voor het vullen van latex- en folieballonnen (ook Airswimmers).

Gebruik heliumtank

In de doos van de heliumtank zit een vulnippel en gebruikershandleiding volgt u deze om de perfect heliumballonnen te maken, na gebruik kunt u het breekplaatje kapot maken met een hamer en schroevendraaier en de tank inleveren bij het grofvuil.

Ballonnen

Deze heliumtank wordt zonder ballonnen geleverd, u kunt bij ons ballonnen los bijbestellen of in een complete set. U heeft bij ons de keuze in pastel of metallic kleuren.

Specificaties

Een heliumtank bevat 22,3L helium onder een druk van 23 bar (513 gas liters) wat resulteert in 0,4m³ helium. Helium is een niet brandbaar en niet giftig gas! Het hanteren van de cilinders of het vullen van de ballonnen dient door volwassen personen te geburen (het is geen speelgoed!). Ballonnen van 9” hebben een zweeftijd van 6 tot 9 uur.

Deze heliumtanks kunnen na ontvangst niet meer geretourneerd worden.

Korting

Wanneer u meerdere tanks bij ons besteld ontvangt u direct extra korting die word verrekend in uw winkelwagen. Dit zijn de mogelijke kortingen

Aantal

Korting

Aantal

Korting

1

0%

 

6

-13%

2

-5%

 

7

-15%

3

-7%

 

8

-17%

4

-9%

 

9

-19%

5

-11%

 

10

-20%

Klik hier voor meer info over helium!

 
Helium is geen middel tegen (emotionele)pijn! Praat er over kijk op 113online.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.