Helium en lucht ballonnenpomp

Helium en lucht ballonnenpomp

Deze Helium en lucht ballonnenpomp heeft 1 uitgang en is er geschikt voor helium en lucht. Deze snelle pomp blaast in een aantal seconde ballonnen op. Hierdoor ... Lees meer

96180756
€799,95 € 749,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Helium en lucht ballonnenpomp heeft 1 uitgang en is er geschikt voor helium en lucht. Deze snelle pomp blaast in een aantal seconde ballonnen op. Hierdoor kunt je een een feest snel versieren.

De Helium en lucht ballonnenpomp is het perfecte Professionele opblaas apparatuur.

Deze pomp heeft zowel de mogelijkheid om ballonnen te vullen met Helium of met lucht door de koppeling voor heliumflessen of luchtflessen.

De Helium en lucht ballonnenpomp is gemakkelijk te gebruiken en komt met een draagtas en een voetpedaal voor het activeren van het vullen.

Dit is de Perfecte ballonnen pomp voor het maken van ballon decoraties zoals ballonnen slingers en ballonnen troeven. En ook wordt deze Helium en lucht ballonnenpomp aangeboden tegen een zeer gunstige aanschafprijs.

indien je eerst eens met de Helium en lucht ballonnenpomp wil werken ben je van harte welkom in onze winkel in Zaandam waar je de ballonnenpomp of andere Elektrische ballonnen pompen kunt proberen. 

Ook zijn er online tutorials te vinden over het werken met deze pomp:
https://www.youtube.com/watch?v=WHRly5X1p7o

Lagenda helium en air Balloon Inflator is een essentiële tool voor de decorateur!

De Lagenda helium en air is een professionele machine die helium en lucht vult in ballonnen. Deze pomp is snel en de meest gebruikte ballonpomp geworden voor veel van de beste ballonkunstenaars ter wereld.

Let er wel op dat voor het blazen van deze machine je een externe compressor of luchtfles nodig heb.

Mogelijkheden van de Helium en lucht ballonnenpomp

Enkele van onze favoriete functies van de Ballonnenpomp zijn:

  • Kan zowel ballonnen vullen met helium of lucht.
  • Het kan worden geactiveerd door een voetschakelaar
  • U kunt de ballonnen "vrijvorm" opblazen
  • Het heeft een always-on ventilator die voorkomt dat de machine oververhit raakt bij het opblazen van honderden en honderden ballonnen achter elkaar
  • Het blaast ballonnen snel op!
  • Het is een degelijk gebouwde metalen machine
  • komt met draagtas en voetpedaal

Wij bieden deze en nog meer professionele ballonnenpompen aan bij Partycorner. Mochten er nog vragen zijn over deze producten dan ontvangen wij deze graag. U kunt het best telefonisch +31(0)75-7572620 contact opnemen of per mail via ks@partycorner.nl een vraag over de pomp stellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »