Helium ballonnen cijfers 11 zilver

Helium ballonnen cijfers 11 zilver

Helium ballonnen cijfers 11 zilver kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de elf jarige of een koraal jubileum. PartyCorner hee... Lees meer

93106690
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Helium ballonnen cijfers 11 zilver kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de elf jarige of een koraal jubileum.

PartyCorner heeft deze zilverkleurige 40 inch/103 cm opblaasbare cijfers en letters ook in diverse andere grootte en kleuren.

Als u folie ballonnen cijfers 11 kopen gaat, let er dan op dat het folie cijfer 103 cm hoog is en alleen met helium of alleen met lucht gevuld kan worden.

Alleen de letters en cijfer ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Helium ballonnen cijfers 11 zilver

 • Vorm: Cijfer 11
 • Kleur: zilver
 • Aantal: per 2 (1 x 1 en 1 x 1)
 • Afmeting: 103 cm
 • Levering: Leeg of gevuld met helium
 • Opties: gewichtje en of helium
 • via pakket service

Supershape helium ballonnen cijfers 11 zilver

Supershape Helium ballonnen cijfers 11 zilver zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met andere zilver kleurige cijfers en letters.

Cijfer ballonnen zoals de helium ballonnen cijfers 11 zilver

Cijfer ballonnen zoals de helium ballonnen cijfers 11 zilver zijn opblaasbare cijfers van een hoogwaardige folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven.

Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze folie ballonnen cijfers 11 ongeveer 8 dagen indoor zweef garantie.

De helium tanks om de cijfers te vullen zijn ook bestelbaar in onze webshop.

info bij het kopen van Helium folie cijfer ballonnen

 1. Als Helium folie cijfer ballonnen zilver 11 met helium zijn gevuld zet deze bij warmte uit en krimpen bij lage temperatuur.
 2. Indien je een zilver kleurige Cijfer Ballon 11 met helium in een warme omgeving verplaatst naar een koude omgeving verplaatst.
 3. Dan krimpt de helium hierdoor lijkt of de cijfer ballon lek is.
 4. Als je de folie ballonnen cijfers in een koele omgeving te veel met helium vult, en naar een te warmte omgeving overbrengt.
 5. Loopt je de kans dat de helium cijfer ballon knapt of scheurt.

Deze helium cijfer ballonnen zilver 11 worden gevuld met helium geleverd en kunnen derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »