Heksenpruik Iona zwart-paarse lokken

Heksenpruik Iona zwart-paarse lokken

Voor de dames hebben we deze Heksenpruik Iona in ons assortiment waarmee, in een handomdraai een goed zittende kapsel op je hoofd zit. Met een tweekleurige zwar... Lees meer

623579
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor de dames hebben we deze Heksenpruik Iona in ons assortiment waarmee, in een handomdraai een goed zittende kapsel op je hoofd zit. Met een tweekleurige zwart/paarse heksenpruik is de combinatie met een heksen jurk ideaal en heb je gelijk een complete heksen outfit! Heksenpruik Iona is een lange heksen pruik die gemaakt is van synthetische haar vezels. 

Productspecificatie: Heksenpruik Iona

  • Synthetische pruik
  • One size fits all
  • Kleur: tweekleurig zwart paars
  • Extra lang vallend
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Tweekleurig heksen pruik zwart paars

Verkleedkleding heks en accessoires, zoals Heksenpruik Iona voor het carnaval of een ander Halloween feest vind je hier in onze webshop. Of je nu heren pruiken, dames pruiken, kinderpruiken of extravagante en carnavalspruiken zoekt, PartyCorner heeft een groot assortiment aan heksen pruiken.

Bij ons kunt u online diverse modellen pruiken kopen. Al onze feestpruiken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een comfortabele pasvorm zoals de Heksenpruik Iona.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.