Heksenjurkje Lollipop

Heksenjurkje Lollipop

De griezeligste periode van het jaar komt eraan, Halloween! Voor deze periode en het griezelfeest wil jij natuurlijk passend gekleed zijn naar het thema en daar... Lees meer

19586080
€25,95 € 20,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De griezeligste periode van het jaar komt eraan, Halloween! Voor deze periode en het griezelfeest wil jij natuurlijk passend gekleed zijn naar het thema en daarbij ook mensen bang kunnen maken. Heksenjurkje Lollipop is perfect geschikt voor wat jij nodig hebt om het spannend te maken op het griezelfeest. Als een heks heb jij toverkunsten waarmee jij mensen kunt aanpakken, wie zal er niet bang zijn voor een heks die boos wordt? Er straalt van jou af dat jij en krachtige heks bent met het Heksenjurkje Lollipop, wat ervoor zorgt dat iedereen jou te vriend wilt houden.

Productspecificatie: Heksenjurkje Lollipop
  • Kleur: Groen, zwart en roze
  • Maat: Leeftijd 4 tot 6, leeftijd 7 tot 9, leeftijd 10 tot 12
  • Materiaal:100% polyester

Halloween Heksenjurkje kopen

Vind jij Halloween leuk en ben jij op zoek naar een passende outfit voor een griezelfeestje als bijvoorbeeld een echte heks? Dan kan jij dit Lollipop heksenjurkje kopenonline of in onze winkel in Zaandam. Als je dit Halloween Heksenjurkje kopen gaat zal dit kostuum ervoor zorgen dat jij een echte heks bent met een mooie heksenhoed erbij. Anderen zullen griezelen van jouw uitstraling.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.