Heksenjurk Spyderia

Heksenjurk Spyderia

Als jij op zoek bent naar een mooie en sexy outfit voor Halloween dan is wellicht de Heksenjurk Spyderia wat jij zoekt. Deze mini jurkje zorgt voor een speciale... Lees meer

19281312
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€19,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als jij op zoek bent naar een mooie en sexy outfit voor Halloween dan is wellicht de Heksenjurk Spyderia wat jij zoekt. Deze mini jurkje zorgt voor een speciale en sexy uitstraling. Met de Heksen jurk Spyderia heb jij een excentrieke outfit door de prachtige kleurcombinatie en zal jij de show stelen op elk Halloweenfeest. De Heksenjurk Spyderia is verkrijgbaar in twee maten.

Productspecificaties Heksenjurk Spyderia:

  • Bestaat uit: Jurk en tiara
  • Materiaal: polyester
  • Maten: 36/38 of 40/42
  • Kleur: Zwart en Oranje
  • Exclusief panty

Spyderia Heksenjurk kopen

Een sexy outfit nodig voor Halloween? Dan kun jij bij ons Spyderia Heksenjurk kopen, met de mooie oranje kleur past het jurkje precies bij het thema Halloween. Het leuke bijpassende hoedje maakt de sexy outfit af. Je kunt de Heksenjurk Spyderia gemakkelijk combineren met andere Halloween accessoires en vrijgezellen artikelen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.