Heksenhoed Tiara Ceara

Heksenhoed Tiara Ceara

Er zijn heel veel verschillende heksenhoeden waaruit je kan kiezen. PartyCorner heeft voor jouw de juiste heksenhoed in huis voor jong en oud. Heksenhoed Tiara ... Lees meer

19240440
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Er zijn heel veel verschillende heksenhoeden waaruit je kan kiezen. PartyCorner heeft voor jouw de juiste heksenhoed in huis voor jong en oud. Heksenhoed Tiara Ceara is een heksenhoed dat een onderscheidt maakt met de velle andere hoeden door de vrolijke kleur decoraties. De  heksenhoed Tia Ceara is op een diadeem bevestigd kan zowel bovenop het hoofd als schuin op het hoofd gedragen worden.


Productspecificaties: heksenhoed Tiara Ceara

  • Stof: 100% polyester
  •  Maat: One size 57
  • Kleur: groen paars  en pink
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder

De Tiara Ceara bestellen

Prachtige nieuwe rode mini heksenhoed Tiara Ceara speciaal voor uw Halloween feest. Tiara Cear Bestellen uit de nieuwe collectie Halloween van PartyCorner. De zeer luxe heksenhoed Tiara Ceara die je niet mag vergeten. Omdat die jouw heksen jurk compleet zal maken. Ga jij een keus maken uit de vele kleuren heksenhoeden bestellen. Of kom eens naar onze prachtige nieuwe winkel in Zaandam en koop je daar een heksenhoed heksen hoed met sluier Anemona.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.