Heksenhoed Seda

Heksenhoed Seda

Heksenhoeden in verschillende kleuren. Halloween is in aantocht en daarom heeft PartyCorner Heksenhoed Seda nieuw in de collectie. De hoed is bedekt met een slu... Lees meer

19198594
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,75 € 5,05 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heksenhoeden in verschillende kleuren. Halloween is in aantocht en daarom heeft PartyCorner Heksenhoed Seda nieuw in de collectie. De hoed is bedekt met een sluier van zwarte spinnenwebben en om ervoor te zorgen dat het bij je kleding past, is Heksenhoed Seda verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Productspecificaties: Heksenhoed Seda

  • Kleur: zwart ,rood, grijs,paars en pink
  • Maat:57cm
  • Materiaal:100% polyester
  • sluier:100% sifon

Griezel kostuums

Kostuums en pakken zijn verkrijgbaar bij PartyCorner in diverse kleuren en maten. Van Halloween kostuums en griezel kostuums tot haast elke thema dat je kunt bedenken, PartyCorner heeft het! PartyCorner biedt het aan in de collectie. Bekijk onze gehele collectie zowel online als in onze winkel te Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.