Heksenhoed Kendra

Heksenhoed Kendra

Deze Heksenhoed Kendra is in 6 kleuren leverbaar en is in de maat 57 wat een one size fits all maat is. Deze Heksenhoed Kendra kun je herkennen aan zijn prachti... Lees meer

619843
1 - 2 werkdagen
€7,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Heksenhoed Kendra is in 6 kleuren leverbaar en is in de maat 57 wat een one size fits all maat is. Deze Heksenhoed Kendra kun je herkennen aan zijn prachtige gesp aan de voorzijde. Hoe ga jij je verkleden als heks! Extravagant ,modieus, klassiek,sexy of een horror heks. Daar hoor natuurlijk wel een heksenhoed bij.

Productspecificaties: Heksenhoed Kendra

  • Synthetische punthoed met gesp
  • One size fits all
  • Kleur:rood, zwart, grijs, lime groen, hard roze, paars
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Heksenhoed Kendra kopen

Wat voor heksenhoeden je ook zoekt met onze vele kleuren in onze heksenhoeden collectie is er altijd wel een Heksenhoed Kendra die bij jouw past. Mysterieuze heksenhoeden met een gesp , Wat een keus of je nu een goedkope rode kendra Heksenhoed kopen gaat, of een zwarte heksenhoed uit onze kleuren segment maak je heksen outfit compleet één van onze heksenhoeden uit de Kendra collectie.

 
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.