Heksenhoed Kendra kids

Heksenhoed Kendra kids

Ben je op zoek naar een mooie heksenhoed voor kids, bestel dan snel bij PartyCorner deze heksenhoed Kendra voor kids. Deze heksenhoed Kendra voor kids is gemaak... Lees meer

619735
€7,50 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben je op zoek naar een mooie heksenhoed voor kids, bestel dan snel bij PartyCorner deze heksenhoed Kendra voor kids. Deze heksenhoed Kendra voor kids is gemaakt van een mooie zwarte fluweelachtige stof. De hoed is voorzien van een mooie voorgevormde punt. Een mooie metalen gesp maakt deze heksenhoed Kendra voor kids helemaal af. Een echte coole heksenhoed.

Produktinformatie: Heksenhoed Kendra kids

  • Materiaal: fluweelachtige stof
  • Kleur: zwart
  • Voorzien van: metalen gesp
  • Maat: voor kinderen

Halloween met deze Heksenhoed Kendra voor kids

De maand oktober staat garant voor storm en regen. De Halloweenfeesten gaan weer beginnen. Jij bent op zoek naar een complete outfit voor je zoon of dochter. Bekijk bij PartyCorner onze uitgebreide collectie aan Halloweenkleding en accessoires voor kinderen en volwassenen. Ga naar Halloween met deze Heksenhoed Kendra voor kids en maak zo je outfit helemaal compleet. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam om de enorme Halloween collectie te bewonderen en te passen. De koffie staat altijd klaar.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.