Heksenhoed Deluxe zwart

Heksenhoed Deluxe zwart

Heksenhoed Deluxe zwart is een heksen puntmuts van hoge kwaliteit voor als jij op zoek bent naar een Halloween accessoire, dan kun je deze gemakkelijk combinere... Lees meer

621646
Neem contact op voor de levertijd
€11,90 € 7,73 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heksenhoed Deluxe zwart is een heksen puntmuts van hoge kwaliteit voor als jij op zoek bent naar een Halloween accessoire, dan kun je deze gemakkelijk combineren met jouw outfit. Met Heksenhoed tover jij jezelf om in de Halloween sfeer. Met de Heksenhoed Deluxe zwart ben jij een echte heks.

Heksenhoed de luxe zwart Productspecificatie:

  • Kleur: Zwart
  • Maat: One size
  • Materiaal: 100% polyester
  • Thema: heksen of Halloween

Heksenhoed de luxe zwart

Ben jij op zoek naar een mooie heksen hoed? Dan is de Heksenhoed de luxe zwart echt iets voor jou! Dan kun je bij PartyCorner diverse Heksenhoeden kopen naar eigen smaak door het grote assortiment. Ook kun je bijpassende accessoires vinden voor bij Heksenhoed de luxe zwart. Deze punt hoed is geschikt voor elk heksen feest en kan je ook vaker dragen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.