Heksen of Elfen schoenen

Heksen of Elfen schoenen

Verkleed kleding voor magie en hekserij gaat vaak gepaard met Gotische stijlen, dit brengt een magische sfeer met zich mee. Ook de accessoires moeten natuurlijk... Lees meer

2782089
€39,95 € 31,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleed kleding voor magie en hekserij gaat vaak gepaard met Gotische stijlen, dit brengt een magische sfeer met zich mee. Ook de accessoires moeten natuurlijk afgestemd zijn om het thema en de sfeer vast te houden. Zo hebben wij om die reden de heksen schoenen in ons assortiment.

Heksen schoenen = Elfen Schoenen

Het model van de heksen schoenen is zo gemaakt dat het niet alleen voor een heksen kostuum is geschikt maar ook zeer goed staat bij sommige elfen kostuums. Het model van deze heksen schoenen is gemaakt van zwart imitatieleer met aan de zijkanten een goudkleurige gesp. De voorkant van de schoen is niet vlak maar loopt omhoog, dit maakt het model zo apart.

Productspecificaties
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Zwart
  • Maat: 37 t/m 41
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.