Hawaii schelpen BH met bloemen

Hawaii schelpen BH met bloemen

Hawaï is het grootste eiland van de Amerikaanse staat Hawaï. Dit eiland wordt meestal "het Grote Eiland" genoemd om verwarring met de naam van de staat te voork... Lees meer

620512
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hawaï is het grootste eiland van de Amerikaanse staat Hawaï. Dit eiland wordt meestal "het Grote Eiland" genoemd om verwarring met de naam van de staat te voorkomen. Het is in Hawaii traditie om regelmatig een Hawaii schelpen BH met bloemen, een Hawaii krans of een Hawaii rok te dragen!

Wat is een Hula meisje zonder de Hawaii schelpen BH met bloemen? Maak jouw Hawaï kostuum compleet met onze prachtige 'Hawaii schelpen bh met bloemen'. Hawaii schelpen bh met bloemen is one size fits most. De schelpen Hawaii bh maakt iedere dame een echte Hawaiaan.

Productspecificatie Hawaii schelpen BH met bloemen:

  • Maat: ons size fits most
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: regenboog kleuren
  • Goed te combineren met ons uitgebreide Hawaii assortiment

Hawaii schelpen BH voor elke Hula meisje

Met deze BH zul je zeker prachtig opvallen, vooral in de zomer wanneer je naar een Hawaï of zomerfeest zal gaan. Combineer deze schelpen Hawaii BH met elke outfit, van elegant tot casual. De BH past geweldig bij de zomerse Hawaii rokjes. Naast de Hawaii bloemen BH heeft PartyCorner ook nog diversen haarclips in de uni kleuren, of prachtige Hawaii rokken. PartyCorner heeft accessoires voor specifieke thema's zoals de Hawaii thema, maar ook voor dagelijks gebruik.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.