Hawaii rok gekleurd

Hawaii rok gekleurd

De Hawaii rok gekleurd is ideaal voor Hawaii feesten die plaats vinden op het strand of voor een ander geweldig thema party. Hawaii rok gekleurd is een hawai ro... Lees meer

620519
€4,25 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Hawaii rok gekleurd is ideaal voor Hawaii feesten die plaats vinden op het strand of voor een ander geweldig thema party.

Hawaii rok gekleurd is een hawai rok van 45 cm lang met een maximaale omtrek van 84cm waarin prachtige kleuren verwerkt zijn. De Hawaii rok gekleurd is gemaakt van raffia. Dit maakt de Hawaii rok gekleurd ook geschikt voor kinderen.

Partycorner heeft Hawaii kransen, pruiken en Hawaii versiering en is de specialist voor een geslaagd Themafeest, Tropical party of Beach Party.

Productspecificaties: Hawai gekleurd

  •   Gemaakt van: kunststof
  •   Kleur: zie foto
  •   Maat; one size

Hawai rokje Multi kleuren

Hawai rokje Multi kleuren bestaat uit de leukste regenboog kleuren. Hawai rokje Multi kleuren kun je overal bij dragen.

Koop er een prachtige Hawaii bloem bij voor in het haar, en je bent klaar voor het feestje. Hawai rokje Multi kleuren kun je combineren met nog veel meer Hawaii artikelen die je terug kunt vinden in onze webshop!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.