Hawaii krans Sunrise

Hawaii krans Sunrise

Wat een is een Hawaii feestje nou waard zonder een unieke Hawaii krans? Onze Hawaii krans Sunrise is een zeer bijzondere Hawaii krans die tweekleurig is. Hawaii... Lees meer

620527
Neem contact op voor de levertijd
€2,75 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wat een is een Hawaii feestje nou waard zonder een unieke Hawaii krans? Onze Hawaii krans Sunrise is een zeer bijzondere Hawaii krans die tweekleurig is. Hawaii krans sunrise hebben wij in de kleuren roze, rood, geel en blauw. Alle kransen hebben overlopende tinten. De Hawaii krans is gemaakt van de mooie Hibiscus bloem, waardoor je een volle, unieke en prachtige Hawaii krans krijgt. Hang deze geweldige Hawaii accessoire om je nek en schitter tijdens jouw Hawaii feest.

Hawaii krans Sunrise 

Productspecificatie: 

  • Kleur: blauw, geel, hard roze en lila
  • Maat: ons size fits all
  • Materiaal: kunststof
  • Goed te combineren met ons Hawaii assortiment

4 kleuren Hawaii krans Sunrise

Hawaii kransen horen helemaal bij het Hawaiiaanse thema. De 4 kleuren Hawaii krans Sunrise is typisch iets Hawaais en iets herkenbaars van dat eiland. Combineer deze Hawaii krans in de mooiste kleuren met een van onze unieke Hawaii rokjes in verschillende soorten, maten en kleuren. Ook kun je bij ons terecht voor een complete Hawaii outfit zowel voor dames en heren.

Hebben wij jouw niet kunnen overtuigen om deze Hawaii krans Sunrise te bestellen? Kom dan eens langs in onze winkel in Zaandam om een kijkje te komen nemen in onze Hawaii hoek.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.