luxe Hawaii krans oranje

luxe Hawaii krans oranje

Deze schitterende Hawaii krans oranje staat natuurlijk leuk op een tropisch thema feest, het carnaval of een ander geweldig strand feest. De oranje kleur doet j... Lees meer

1429394
€1,50 € 1,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze schitterende Hawaii krans oranje staat natuurlijk leuk op een tropisch thema feest, het carnaval of een ander geweldig strand feest. De oranje kleur doet je gelijk denken aan een tropisch strand alwaar de hula meisjes hun dans ter uitvoeren brengen. koop deze hawaii krans oranje de luxe en begeef je in tropische sferen.

Productspecificaties Hawaii krans ohana oranje:
  • Materiaal: nylon
  • Kleur: oranje
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 14 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 16 jaar en ouder
  • Dit artikel is geen speelgoed
  • Niet bij open vuur houden

Hawaii krans oranje

Een echt tropisch feest kan niet zonder enkele Hawaï ingrediënten, dat geldt dus ook voor je outfit. Helemaal als je verkleed gaat als 'hula' meisje. Breng jouw outfit geheel in Tropical stijl met de luxe Hawaii krans oranje. Let's get party! Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!

Oranje hawaii slinger

Hawaii kransen, of een Hawaii slingers, ze dragen feestelijk om je hals maar doe ze ook eens om je polsen. De volle Oranje hawaii slinger van PartyCorner maken van ieder oranje feest iets ekstra De Oranje hawaii slinger voor de ultieme tropische oranje bloemenketting.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.