Hawaii Krans Groen

Hawaii Krans Groen

Deze schitterende Hawaii Krans Groen staat natuurlijk leuk op een tropisch thema feest. De groene kleur doet je gelijk denken aan een tropisch strand alwaar de ... Lees meer

620495
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€1,24 € 0,81 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze schitterende Hawaii Krans Groen staat natuurlijk leuk op een tropisch thema feest. De groene kleur doet je gelijk denken aan een tropisch strand alwaar de hula meisjes hun dans ter uitvoeren brengen. Dan is de Hawaii Krans Groen perfect voor jou! door de groene kleur zal je lekker opvallen. Hawaii Kransen zijn leuk om te gebruiken voor een vrijgezellenfeest, bruiloft of strandfeest. De krans heeft een afmeting van ongeveer 1 meter en is gemaakt van kunststof. Iedereen past de Hawaii Krans Groen aangezien je het gemakkelijk over je hoofd aantrekt. 

Productspecificaties Hawaii Krans Groen:

  • Materiaal: nylon
  • Kleur: groen
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 14 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 16 jaar en ouder
  • Dit artikel is geen speelgoed
  • Niet bij open vuur houden

Volumineuze Hawaii Krans Groen

Hawaii Krans Groen voor een echt tropisch feest met Hawaï ingrediënten, dat geldt dus ook voor je outfit. Helemaal als je verkleed gaat met een hawaii krans om je hals als 'hula' meisje. Breng jouw outfit geheel in Tropical stijl met de Hawaii Krans Groen. Let's get party! Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.