Hawaii Krans Geel

Hawaii Krans Geel

Op zoek naar een volumineuze Hawaii Krans Geel wij bieden een mooi assortiment bloemen kransen en hawaii kransen aan. Aloha! Op zoek naar een  leuke hawaii kran... Lees meer

620493
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€1,24 € 0,81 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een volumineuze Hawaii Krans Geel wij bieden een mooi assortiment bloemen kransen en hawaii kransen aan. Aloha! Op zoek naar een  leuke hawaii krans voor een feestje? Dan is de Hawaii Krans Geel perfect voor jou! door de gele kleur zal je lekker opvallen. Hawaii Kransen zijn leuk om te gebruiken voor een vrijgezellenfeest, bruiloft of strandfeest. De krans heeft een afmeting van ongeveer 1 meter en is gemaakt van kunststof. Iedereen past de Hawaii Krans Rood  aangezien je het gemakkelijk over je hoofd aantrekt.

Productspecificatie Hawaii Krans Geel

  • Kleur: geel
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal: kunststof
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Bestaat uit:bloemen krans

Hawaii Krans Geel als de volumineuze Bloemenkettingen

De afmeting van de Hawaii Krans Geel is ongeveer 1 meter. Deze Krans mag niet ontbreken op jouw Hawaii feest of Tropisch thema feest. Bestel de Krans gemakkelijk online of kom een kijkje nemen in onze gezellige winkel.  Hawaii Krans Geel is prima geschikt voor andere doeleinden zoals op een beach of thema party.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.