Hawaï krans Adriana Brazilië

Hawaï krans Adriana Brazilië

Deze schitterende Hawaï krans in de Braziliaanse kleuren geel-groen staat natuurlijk leuk op een tropisch feest. Maar ook tijdens een Braziliaans evenement is h... Lees meer

6696216
Neem contact op voor de levertijd
€2,25 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze schitterende Hawaï krans in de Braziliaanse kleuren geel-groen staat natuurlijk leuk op een tropisch feest. Maar ook tijdens een Braziliaans evenement is het een leuke accessoire voor je outfit. Met Hawaii krans Adriana Brazilië breng je twee tropische culturen bij elkaar!

Hawaii en Brazilië komen samen met krans Adriana

Een echte Tropical party kan niet zonder enkele Hawaï ingrediënten, dat geldt dus ook voor je outfit. Maar een Braziliaans tintje kan natuurlijk ook geen kwaad, ook daar weten ze wat een tropisch feestje is. Met krans Adriana breng je jouw outfit geheel in Tropical stijl. Let's get party!

Productspecificaties
  • Materiaal: nylon
  • Kleurgebruik: geel en groen
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 14 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 16 jaar en ouder
  • Dit artikel is geen speelgoed
  • Niet bij open vuur houden

Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard en de koffie staat klaar!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.