Harmonica lampion paars

Harmonica lampion paars

De papieren harmonica lampion paars in de maat 16 cm rond en 20 cm lang is voorzien van een hanger. Deze Treklampion unicolour van papier is in 7 verschillende ... Lees meer

9607061
€1,25 € 0,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De papieren harmonica lampion paars in de maat 16 cm rond en 20 cm lang is voorzien van een hanger. Deze Treklampion unicolour van papier is in 7 verschillende kleuren bestelbaar. Deze kleuren zijn geel, roze, paars, rood, groen, oranje en paarse harmonica lampionnen Unicolour.

Productspecificatie:

  • lampion maat: (ø 16 cm)
  • lengte maat :20cm
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni gele, roze,paars,rood,groen en oranje
  • Bestelbaar: in 7 kleuren

Ons site heeft een grote assortiment feestartikelen. Met een snelle levering sturen wij Harmonica lampion paars naar je toe. Accessoires of aanverwante producten voor treklampion paars zoals het lampionnen stokje of penlight batterij, kun je ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kun je online bestellen en offline ophalen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.