Harempak roze

Harempak roze

Harempak roze is voor de harem vrouwen die er graag verleidelijke bij lopen tijdens een verkleed thema party. Harem roze is een super luxe en mooie kostuum voor... Lees meer

3727084
Uitverkocht.
€20,95 € 13,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Harempak roze is voor de harem vrouwen die er graag verleidelijke bij lopen tijdens een verkleed thema party. Harem roze is een super luxe en mooie kostuum voor de dames die eens flink willen opvallen. Draag dit comfortabele pak zo vaak als je wilt naar diverse verkleed partijen.

Harempak roze bestaat uit:

  • Hoofdband met sluier
  • Topje
  • Riem
  • Broek

Arabische Harempak outfit

Voor een Oosters of Egyptisch thema feestje is deze outfit ideaal. Onderga de magie van de 1001 nachten en koop deze sexy harem outfit in het roze.

Deze harem kostuum in de kleur roze is natuurlijk niet het enige luxe Arabische kostuum dat wij hebben. Van accessoires tot kinderpakken, wij hebben het allemaal.

Wil je als gezin in dezelfde 1001 nacht thema verschijnen op een verkleed feest? Neem dan een kijkje in onze webshop, bij ons vind je de meest unieke verkleedkleding in de vorm van een harempak voor jong en oud!
 De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.