Rode harempak

Rode harempak

Met onze schitterende Harempak Rood steel jij de show. Wij hebben enkele exemplaren in onze collectie opgenomen met het 1001 nacht thema. Dit pak is geschikt vo... Lees meer

3615697
€ 34,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met onze schitterende Harempak Rood steel jij de show. Wij hebben enkele exemplaren in onze collectie opgenomen met het 1001 nacht thema.

Dit pak is geschikt voor de dames met een maatje meer. Je kunt dit kostuum zelfs komen passen in onze winkel in Zaandam.

Rode harem kostuum

Harempak Rood bestaat uit een satijnachtige harembroek rood van kleur, een jasje met doorzichtige pof mouwtjes en een harem hoedje. Wij hebben dit pak ook in goudgeel en paarse uitvoering.

Wij leveren de Harempak Rood in de maten: small, medium, large en extra large. Je kunt deze outfit aankleden door er leuke Arabische sieraden bij te dragen of een geweldige pruik op te doen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.