Harembroek katoen paars

Harembroek katoen paars

Harembroek katoen paars is ook nog verkrijgbaar in de kleuren geel, rood, donkerrood en cyclaam. Wij hebben er dus altijd wel een leuk kleurtje tussen zitten vo... Lees meer

3651201
€17,00 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Harembroek katoen paars is ook nog verkrijgbaar in de kleuren geel, rood, donkerrood en cyclaam. Wij hebben er dus altijd wel een leuk kleurtje tussen zitten voor jou!

De heren kunnen deze Harembroek katoen paars goed combineren met onze 1001 nacht vestjes en shirts! En voor de dames hebben wij de mooiste accessoires in het thema 1001 nacht die perfect passen bij de Harembroek katoen paars!

Productspecificatie:
  • Maat: ons size fits most
  • Materiaal: polyester
  • Kleur; paars

Harembroek katoen

Wou jij graag samen met je vriend in dezelfde broek naar een verkleed feestje gaan? Deze Harembroek katoen paars is voor dames en voor heren!

Harembroek katoen paars is verkrijgbaar in 1 maat! De maat one size fits all! dus jullie zouden de broek allebei moeten passen!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.