Harem Kostuum zwart

Harem Kostuum zwart

Harem Kostuum zwart is een superluxe dames outfit dat helemaal bij de Arabische wereld past. Harem Kostuum zwart 1001 nacht  bestaat uit een hoofdband met sluie... Lees meer

3726167
€35,75 € 23,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Harem Kostuum zwart is een superluxe dames outfit dat helemaal bij de Arabische wereld past.

Harem Kostuum zwart 1001 nacht  bestaat uit een hoofdband met sluier, topje, riem en een broek. Dit kostuum heeft sterretjes patronen op de sluier van de broek, hierdoor zal je herkenbaar blijven tijdens een geweldig feestje!

Zwarte harem kostuum

Harem kostuum zwart is een top 1001 nacht outfit voor de dames die wel eens een uitdaging durven aan te gaan. Met een snelle levering leveren wij de harem kostuum zwart naar jou toe.

Voor al jouw Arabische of Westerse kostuums kun je helemaal bij ons terecht! De meest unieke pakken waaronder ook onze zwarte harem kostuum voor de dames, vind je natuurlijk bij ons!

Van harem hoedjes tot harem broeken, sjeiks kostuums of mooie tulbanden, of ben jij opzoek naar totaal iets anders? Wij zijn van alle markten thuis en bieden jouw de beste keuzes aan.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.