Harem hoed rood (Uitverkoop)

Harem hoed rood (Uitverkoop)

Harem hoed rood in de maat one size fits all die helemaal voor jou is bestemd en perfect bij je outfit past in het 1001 nacht thema. Harem hoed rood is een rode... Lees meer

3726777
€8,95 € 5,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Harem hoed rood in de maat one size fits all die helemaal voor jou is bestemd en perfect bij je outfit past in het 1001 nacht thema. Harem hoed rood is een rode hoedje voorzien van een sluier en is in drie andere kleuren leverbaar.

Harem hoed rood heeft mooie bewerkte details met een doorzichtige sluier zodat de Harem hoed rood  bij het 1001 nacht thema past of andere leuke verkleed thema's.

Hoed harem rood

Wilt je de complete collectie Harem hoedjes zien kom dan gerust eens kijken in onze 600 m2 grote winkel of bestel deze online bij Partycorner.nl

Voor al jouw Oosterse, Arabische 1001 nacht thema's kun je bij ons terecht. Want wat is een verkleed feestje nou waard zonder verkleed kleding of accessoires in de juiste thema?

Wij van partycorner hebben een heel groot assoritment aan verkleed artikelen voor jouw, zo ook een super leuke 1001 nacht assortiment.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.