Hard rock kleding

Hard rock kleding

Met je hard rock kleding aan reis terug naar de jaren 70. Je stapt uit de tourbus met je gitaar op je rug stap je op het podium. Fans schreeuwen en huilen. Klin... Lees meer

15842740
€26,50 € 22,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met je hard rock kleding aan reis terug naar de jaren 70. Je stapt uit de tourbus met je gitaar op je rug stap je op het podium. Fans schreeuwen en huilen. Klinkt dit als muziek in je oren. iets wat je jaren in geïnteresseerd bent? koop de hard rock kleding en ga er voor.

Productspecificatie Hard rock kleding:
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: polyester
  • Pruik en schmink apart bestelbaar
  • Maat: L

Hard rock kleding kopen

Hard rock kleding kopen? De leukste feestkleding koop je zowel online als in onze winkel in Zaandam. Bekijk ons gehele collectie en stel zelf je eigen outfit samen. Hard rock kleding maak je compleet door er een te gekke pruik bij te kopen en je gezicht om te toveren met schmink. Hard rock kleding voor de ideale rock star look.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.