Happy Birthday cupcakes bril kopen

Happy Birthday cupcakes bril kopen

Deze Happy birthday cupcakes bril is gemaakt in de vorm van twee cupcakes van kunststof. Het heeft de vorm van cupcakes en de onderste rand is versiert met pink... Lees meer

52118249
Neem contact op voor de levertijd
€5,12 € 3,32 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Happy birthday cupcakes bril is gemaakt in de vorm van twee cupcakes van kunststof. Het heeft de vorm van cupcakes en de onderste rand is versiert met pink kleurige glitters. boven op de cupcakes staat in kleine gekleurde kaarsjes (die niet kunnen branden)Happy Birthday De pootjes en de crème van de cupcakes zijn lichtroze.

De Happy birthday cupcakes bril is een geweldig leuke bril voor het vieren van een verjaardag en is te combineren met andere verjaardag artikelen.

Productspecificatie: Happy birthday cupcakes bril

• Kleur: Roze & wit
• Soort: feest bril
• Materiaal: kunststof
• Maat: one size fits most

Verjaardag Happy birthday cupcakes bril.

Een verjaardag bril die voor elke verjaardag leuk zal zijn om een verjaardag in te vieren met uw vrienden. De cupcakes hebben nep kaarsjes van kleurrijk kunststof erop afgebeeld die het opschrift ''Happy Birthday'' vormen. Bij PartyCorner hebben wij ook nog veel meer verjaardags artikelen om het feest zo leuk mogelijk te maken. Bekijk deze artikelen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.