Hang decoratie Dizzy demon

Hang decoratie Dizzy demon

Hang decoratie Dizzy demon waarmee je iedereen het stuipen op het lijf jaagt op je halloweenfeest! Deze freaky Dizzy demon met zijn eigen karakter (ook wel 'pro... Lees meer

41508380
Neem contact op voor de levertijd
€43,95 € 35,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hang decoratie Dizzy demon waarmee je iedereen het stuipen op het lijf jaagt op je halloweenfeest! Deze freaky Dizzy demon met zijn eigen karakter (ook wel 'prop' genoemd) maakt je horror versiering helemaal compleet. Hij heeft ook nog een paar zombie vriendjes die te vinden zijn in ons uitgebreide Halloween assortiment. Deze wezens hebben geen hersenen, maar ze zijn wel uit op vlees en bloed! Ze zijn bedoeld om aan de muur te hangen. De ogen lichten op alsof hij gebeten is door een andere zombie uit de Amerikaanse serie The Walking Dead! De pop reageert op geluiden door middel van een geluidssensor. Het hoofd is gemaakt van hard schuim en de kleding van zwarte en paarse jute stof en gaas. 

Geloof jij niet in zombie en horror verhalen? Met deze bewegende zombie prop worden je engste dromen werkelijkheid. Bestel deze halloweendecoraties Bewegende spook met andere 2 andere elektrische Halloween decoraties en krijg een leuke korting. Wil jij de halloweendecoraties eerst eens in het echt zien kom dan naar onze winkel in het centrum van Zaandam.


Productdetails: Hang decoratie Dizzy demon
  • Lichtgevende ogen 
  • Alleen geschikt voor indoor gebruik
  • Geschikt om op te hangen
  • Reageert op geluid
  • Werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
  • Hoogte 110 cm lang (Levensgroot)

Bewegende Halloween decoratie

Deze enge zombie is geschikt als onder andere wanddecoratie. Geeft een knipperend licht met zijn ogen. Maak je eigen spookhuis en omring je met al deze vreselijke bewegende zombieprops die reageren op geluid.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.