1001 nacht handsieraad

1001 nacht handsieraad

Dit leuke handsieraad leveren wij in de kleuren goud, zilver, wit, zwart en rood. Deze handsieraad is elastisch en daardoor makkelijk draagbaar. Door de ring di... Lees meer

3720172
€6,25 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit leuke handsieraad leveren wij in de kleuren goud, zilver, wit, zwart en rood. Deze handsieraad is elastisch en daardoor makkelijk draagbaar. Door de ring die aan deze mooie armband vastzit, blijft deze handsieraad op haar plek zitten. Zo kun je zonder jezelf te ergeren aan dit handsieraad, toch nog volop genieten.

Welk model, kleur of soort jouw outfit ook is, dit handsieraad in de volledige 1001 nacht thema past overal bij! 1001 nacht handsieraad is net een extra toevoeging op jouw kostuum. Deze extra detail maakt jouw kostuum weer een beetje unieker dan de rest.

Handsieraad in verschillende kleuren

Voor de elegante en chique look kun je deze handsieraad in verschillende kleuren kopen. Zelfs voor het Carnaval is deze armband met ring ideaal. Want als jij geen gehele verkleed kostuum wilt kopen, dan kun je nog altijd jezelf opvallend maken door unieke accessoires te dragen.

Ook heeft Partycorner een leuke Arabische 1001 nacht lijn. In deze collectie verkopen wij gehele kostuums uit het Oosten. Daar horen natuurlijk ook leuke toevoegingen van accessoires bij, waaronder ook onze 1001 nacht handsieraad, ookwel herkenbaar als de armband met ring.
De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.