Handschoenen Nice wit

Handschoenen Nice wit

Voor de dames die hun gala outfit compleet willen maken heeft PartyCorner deze prachtige accessoire in haar assortiment, Handschoenen Nice wit extra lang, is ee... Lees meer

802555
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor de dames die hun gala outfit compleet willen maken heeft PartyCorner deze prachtige accessoire in haar assortiment, Handschoenen Nice wit extra lang, is een zeer elegante set handschoenen.

Productspecificatie Handschoenen Nice wit:
  • Kleur: wit
  • Maat: lang
  • Thema: gala
  • Materiaal: polyester

Extra lange witte handschoenen

Een gala of gala-avond is een deftig feest waar men in galakleding verschijnt. Ook de kleding zelf wordt gala genoemd. Een bal in galakostuum heet wel een galabal. Bij een gala is de dresscode 'White Tie'. White Tie houdt in dat de heren in een rokkostuum komen en de dames in een lange avondjurk, gedragen met witte gala handschoenen de lange handschoenen tot over de elleboog. Zoals de Handschoenen Nice wit.

Ben jij een dame die naar een gala of een soortgelijk feest gaat en heb je lange handschoenen nodig? Dan ben je bij PartyCorner aan het juiste adres. Wit is een opvallende kleur, dus wil je niet onopgemerkt op een gala feest verschijnen, dan kom je goed voor de dag met onze elegante Handschoenen Nice wit.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.