Heksenpruik met strik

Heksenpruik met strik

De mensen de stuipen op het lijf jagen met een schattige twist? Dan is deze Halloween Pruik Raine net wat voor jou! Deze pruik is fantastisch als heks of gothic... Lees meer

6660641
€14,50 € 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De mensen de stuipen op het lijf jagen met een schattige twist? Dan is deze Halloween Pruik Raine net wat voor jou! Deze pruik is fantastisch als heks of gothic!

Door de combinatie van de zwarte krullen met witte highlights en het lieve witte strikje, maak je jouw outfit helemaal uniek. Door de uitgesproken stijl is de Halloween Pruik Raine ook leuk om te dragen wanneer je verkleed wilt gaan als gothic! Hiervoor hebben we prachtige Gothic outfits in ons assortiment! Toch liever verkleed als heks? Dan ben je voor een heksenjurk ook bij ons op de juiste plek!

Productspecificatie: Halloween Pruik Raine

  • Kleur: Zwart met wit
  • Maat: One size
  • Materiaal: Synthetisch haar

Heksenpruik met strik voor elke outfit! 

Deze Heksenpruik met strik heeft als grote voordeel dat hij uniek is en te combineren valt met ontzettend veel verschillende outfits! Hierdoor kun je precies de outfit samenstellen die jij wilt! Alles om je heksenoutfit compleet te maken vindt je in onze webwinkel een compleet assortiment heksenaccesoires! Of het nu gaat om heksen make-up, heksenbezem, elegante heksenjurk, bij PartyCorner.nl vindt je het allemaal!
 

Maak je heksenoutfit af met deze heksenpruik met strik en bestel bij PartyCorner.nl!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.