Halloween raamstickers vellen kopen

Halloween raamstickers vellen kopen

Halloween raamstickers vellen voor als jij op zoek bent naar decoratie om jouw huis in te richten naar het thema Halloween of als jij zelf een thema feest geeft... Lees meer

54015368
Neem contact op voor de levertijd
€7,75 € 5,05 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween raamstickers vellen voor als jij op zoek bent naar decoratie om jouw huis in te richten naar het thema Halloween of als jij zelf een thema feest geeft. De Halloween raamstickers vellen zijn in twee verschillende Stickervellen ook als tegelstickers en deurstickers te gebruiken. Met de Halloween raamstickers vellentover jij het huis eenvoudig om en hangt er een griezelige sfeer in huis.

Productspecificatie: Halloween raamstickers vellen

  •         Type: Bloedhanden en bloedspatter
  •         Kleuren: Rood
  •         Thema: Halloween

Halloween raamstickers vellen online bij PartyCorner kopen.

Halloween raamstickers vellen zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken maar als je deze buiten gebruikt zorg dan dat de Halloween raamstickers vellen droog hangen. De raamstickers zijn leuk te combineren met de andere Halloween decoratie dat verkrijgbaar is bij PartyCorner. Bekijk onze artikelen op de web winkel of kom een kijkje nemen in de winkel in het centrum van zaandam en zoek jouw Halloween decoratie bij elkaar.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.