Halloween kleding Scary heks

Halloween kleding Scary heks

In deze Halloween kleding Scary heks wordt jij de meest elegante heks. In deze lange jurk met een gewaagd decolleté door de zeer wijde mouwen en hoge spit krijg... Lees meer

621227
€30,95 € 20,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In deze Halloween kleding Scary heks wordt jij de meest elegante heks. In deze lange jurk met een gewaagd decolleté door de zeer wijde mouwen en hoge spit krijgt deze Halloween kleding Scary heks een extra dimensie waardoor het dragen van deze heksen kleding erg sexy is. De bij behorende mooie heksenhoed is in de zelfde stijl van kleur en materiaal gemaakt maakt het je heksen outfit compleet. de bijbehorende schoenen zijn als losse Accessoires te koop. De Halloween kleding Scary heks is alleen beschikbaar in maat M.

 

Productspecificaties:Halloween kleding Scary heks

  • Inhoud: jurk en hoed
  • Alleen in de maat M leverbaar
  • Kleuren:Zwart met groene punten en split decoratie
  • bijbehorende schoenen niet meegeleverd

Heksenkleding kopen

Halloween kleding Scary heks is voor de heksen die wel van een beetje hekserij houden en graag als een echte heks verkleed willen gaan naar een thema feest of Carnaval. Deze heksen jurk is ideaal te combineren met een van onze vele accessoires, zoals een heksen bezem of heksen neus.

Halloween kleding Scary heks

  • Jurk
  • Hoed

    Accessoires voor Volwassenenkostuum Scary witch (M) kunt u ook makkelijk bij ons bestellen! Volwassenenkostuum Scary witch (M)Besteld u makkelijk en snel bij PartyCorner.nl! PartyCorner.nl ook voor Volwassenenkostuum Scary witch (M)!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.