Heksenjurk volwassenen

Heksenjurk volwassenen

In deze Heksenjurk volwassenen Scary heks wordt jij de meest elegante heks. In deze lange jurk met een gewaagd decolleté door de zeer wijde mouwen en hoge spit ... Lees meer

621227
€30,95 € 20,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In deze Heksenjurk volwassenen Scary heks wordt jij de meest elegante heks. In deze lange jurk met een gewaagd decolleté door de zeer wijde mouwen en hoge spit krijgt deze Halloween kleding Scary heks een extra dimensie waardoor het dragen van deze heksen kleding erg sexy is.

De bij behorende mooie heksenhoed is in de zelfde stijl van kleur en materiaal gemaakt maakt het je heksen outfit compleet. de bijbehorende schoenen zijn als losse Accessoires te koop. De Halloween kleding Scary heks is alleen beschikbaar in maat M.

Heksenjurk volwassenen Productspecificaties:

  • Inhoud: jurk en hoed
  • Alleen in de maat M leverbaar
  • Kleuren:Zwart met groene punten en split decoratie
  • bijbehorende schoenen niet meegeleverd

Lange zwarte Heksenjurk volwassenen kopen

Lange zwarte Heksenjurk volwassenen Halloween kleding Scary heks is voor de heksen die wel van een beetje hekserij houden en graag als een echte heks verkleed willen gaan naar een thema feest of Carnaval. Deze heksen jurk is ideaal te combineren met een van onze vele accessoires, zoals een heksen bezem of heksen neus.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.