Halloween kleding pretty witch

Halloween kleding pretty witch

Halloween kleding pretty witch is een echte meisjes heksen outfit. De kleuren roze en zwart zorgen ervoor dat jij geen gemene heks bent, maar een lieve witch. D... Lees meer

621188
€ 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween kleding pretty witch is een echte meisjes heksen outfit. De kleuren roze en zwart zorgen ervoor dat jij geen gemene heks bent, maar een lieve witch. Dit heksen kostuum voor meisjes bestaat uit een jurkje met hoepel rok, riem en een hoed.

Waar kan je in Zaandam een Halloween jurkje in kinder maten kopen

Halloween kleding pretty witch is een super luxe meisjes heksen kostuum. Er is volledig gedacht aan de veiligheid van de kinderen wanneer zij dit Halloween kostuum dragen, want de Halloween kleding pretty witch is brandvertragend.

Productspecificatie Halloween kleding pretty witch

  • Maten: 4-6, 7-9 en 10-12 jaar
  • Kleur: zwart/roze
  • Materiaal: polyester
  • Bestaat uit: een heksen hoed met bijpassende jurk en riem

Halloween kleding pretty witch voor meisjes

Halloween kleding pretty witch voor meisjes maak je compleet door er een heksen neus bij te bestellen of een heksen bezem. Al die accessoires kun je vinden in de webshop, maar ook in onze winkel in Zaandam kun je alles vinden om jouw heksen outfit volledig te maken!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.