Halloween kleding bruidegom ghost groom

Halloween kleding bruidegom ghost groom

De Halloween kleding bruidegom ghost groom voorheen Halloween kleding ghost groom bestaat nu in 2 maten. De uit een mist kleurige jas en broek met een... Lees meer

5568127
Neem contact op voor de levertijd
€54,98 € 35,73 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Halloween kleding bruidegom ghost groom voorheen Halloween kleding ghost groom bestaat nu in 2 maten. De uit een mist kleurige jas en broek met een grijze fluwelen vest en een wit/grijs borststuk. Dit Halloween trouwpak ghost groom bevat ook een hoed met daaraan een mist kleurige pruik bevestigd. Met deze luxe combinatie van het Halloween kleding bruidegom ghost groom is jou Halloween bruid zo gevonden.

Bekijk de film 
The Bride (2017) en ga vast in de rol van jouw trouwerij in dit Halloween kleding bruidegom ghost groom

Productspecificatie Halloween kleding bruidegom ghost groom

  • Maat: 50-52 en 54-56
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: wit/grijs
  • Bestaat uit: hoed, kraag en borststuk, broek en lange jas

Als Duo in kostuum  van Halloween kleding bruidegom en horror bruid ghost groom

Duo kostuum voor Halloween en zombie thema feest.het trouwpak voor zombie thema feest geesten en Halloween kleding bruidegom ghost groom is ook in combinatie met de Halloween kleding ghost bride te bestellen. Zo verschijn je als griezel koppel als duo samen op een geweldig Halloween party.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.