Halloween emmertjes

Halloween emmertjes

Halloween emmertjes voor het Halloween snoep in te bewaren. Leuke Halloween emmertjes die duidelijk verschil maken door de opvallende verschijning. Als jij op z... Lees meer

1143665
Neem contact op voor de levertijd
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween emmertjes voor het Halloween snoep in te bewaren. Leuke Halloween emmertjes die duidelijk verschil maken door de opvallende verschijning. Als jij op zoek bent naar decoratie voor het huis kun je de Halloween emmertjes gebruiken door deze ergens te zetten waar het direct opvalt.

Productinformatie Halloween emmertjes 

  • Formaat: 6 cm doorsnede
  • Kunststof  plastic
  • Adviesleeftijd: 4 jaar en ouder.
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Halloween emmertjes als halloween snoepemmertje

Deze verschillende Halloween emmertjes zijn bedoeld om als Halloween snoepemmertjes rond te lopen waar de kinderen hun snoepjes in kunnen doen wil jij een andere als de tradionele pompoen in deze assortie zit ook een spookjes emmertje en een lief moster emmertje die ook los te zijn te bestellen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.