Halloween diadeem rozen met spin

Halloween diadeem rozen met spin

De Halloween diadeem rozen met spin is nieuw in de Halloween 2017 collectie bij PartyCorner. Deze 6 roze rozen op een plastic diadeem met spin heeft een angstaa... Lees meer

52997705
€7,50 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Halloween diadeem rozen met spin is nieuw in de Halloween 2017 collectie bij PartyCorner. Deze 6 roze rozen op een plastic diadeem met spin heeft een angstaanjagend uiterlijk wat zeker zal passen als haaraccessoire bij je los hangende haren tijdens het griezel feest of Halloween party

Halloween diadeem rozen met spin ook wel Tiara Arachnida genoemd is in de one size fits all zodat iedereen deze diadeem rozen kan dragen en voor elk type haardracht geschikt is.

Productspecificatie: Halloween diadeem rozen met spin

  • Materiaal: kunststof diadeem
  • Kunststof spin van 7cm groot
  • Kleur: roze bloemen, met groene onderkant
  • Details: diadeem met rozen er op gemonteerd
  • Geschikt voor: Halloween/ griezel thema

Halloween diadeem rozen met spin ook wel Tiara Arachnida

Wij verkopen ook bijpassende griezel jurkje in vele varianten en nog veel meer zoals zwarte laarzen bekijk onze gehele Halloween collectie 2017 daar zal je zeker want vinden voor jouw feest. Of kom een kijkje nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze Halloween diadeem rozen met spin ook wel Tiara Arachnida genoemd ook passen en kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.