Halloween bord online kopen

Halloween bord online kopen

Een Halloween bord als decoratie in jouw huis of buiten als Halloween decoratie. Ook kan je het als decoratie op een thema feest gebruiken. Het Halloween bord i... Lees meer

19861826
€4,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Halloween bord als decoratie in jouw huis of buiten als Halloween decoratie. Ook kan je het als decoratie op een thema feest gebruiken. Het Halloween bord is een eenvoudige decoratie wat zorgt voor een griezelige sfeer buiten of in huis. en past bij veel andere Halloween artikelen.

Productspecificatie: Halloween bord

  •     Kleur: zie afbeelding
  •     Grootte: 15 x 48 cm
  •     Gemakkelijk op te hangen door het touw dat al vast zit aan het bord

Enge Halloween decoratie kopen zoals een Halloween bord.

Meer Halloween decoratie nodig om het huis geheel om te toveren? Dan kun je ook bij PartyCorner terecht, wij hebben diverse decoratie die jij kunt combineren met elkaar. denk bijvoorbeeld aan grafstenen en grafbloemen voor in de tuin waar je dit Halloween bord ook kan hangen. bekijk onze Halloween decoratie online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.