Half Masker Varken

Half Masker Varken

Dit unieke Half Masker Varken is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilde... Lees meer

1276844
€12,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke Half Masker Varken is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design van dit Half Varken Masker

Dit dieren masker niet gebruiken als u gevoelig bent voor natuurlijke rubber latex, het dragen van het griezel masker kan een allergische reactie veroorzaken. Dit is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt door kinderen.

Dit exclusieve masker kunt u online bestellen via onze webshop. Wij verzekeren u van een snelle levering, PartyCorner is een online feestwinkel van Nederland.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.