Masker trol

Masker trol

Dit enge half masker trol is gemaakt van natuurlijke latex. Het is een masker met grote puisten veel vieze bulten en mega grote punt oren gedetailleerd en toch ... Lees meer

62513972
€19,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit enge half masker trol is gemaakt van natuurlijke latex. Het is een masker met grote puisten veel vieze bulten en mega grote punt oren gedetailleerd en toch  uniek troll design. Dit gezichtsmaskers is comfortabel in het dragen omdat het is voorzien van ruime openingen bij de ogen zodat er geen gezichtsbelemmering kan ontstaan. Tevens is er rond de mond een ruime opening voor voldoende ventilatie, en luchtcirculatie.

Productspecificatie: Half Masker trol
  • Kleuren: zoals op foto
  • Bestelbaar in: maat one size fis all   
  • Materiaal: 100% natuurlijke latex
  • Geadviseerde leeftijd vanaf 14 jaar

Griezel masker horror trol

Dit unieke latex masker horror trol wat een echt griezel masker trol is dat op een fantasieën rijke manier gemaakt van natuur latex is gemaakt met een een aantal opmerkelijke details. Alle onze maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en uniek design.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.