Haarclip Hawaii bloem

Haarclip Hawaii bloem

Met onze kleurrijke haarclip Hawaii bloem versier jij je haar geheel in Hawaï stijl. Maak je hoelahoep kostuum compleet met deze prachtige haar accessoire. Deze... Lees meer

620511
Neem contact op voor de levertijd
€1,55 € 1,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met onze kleurrijke haarclip Hawaii bloem versier jij je haar geheel in Hawaï stijl. Maak je hoelahoep kostuum compleet met deze prachtige haar accessoire. Deze Tropische bloem van 14 cm voor in het haar zit vast op een haarclip is gemaakt van kunststof en is leverbaar in 8 kleuren.

Wat is een Hula meisje zonder bloem in haar haren? Maak jouw Hawaï kostuum compleet met onze prachtige haarclip Hawaii bloem. Hawaï is het grootste eiland van de Amerikaanse staat Hawaï. Dit eiland wordt meestal "het Grote Eiland" genoemd om verwarring met de naam van de staat te voorkomen.

Haarclip Hawaii bloem is leverbaar in 8 verschillende kleuren. Met de kleurrijke haarclip Hawaii bloemen versier jij je haar in een tropische kapsel voor zon, zee en strand.

Haarclip Hawaii bloem Productspecificatie

  • Kleuren: Roze, Blauw, Wit, Geel, Rood, Lila, Groen en Turquoise.
  • Maat: 14cm
  • Materiaal: kunststof
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Haarclip Hawaii bloem voor elke Hula meisje

Met deze haarclip hawaii bloem zul je zeker prachtig opvallen, vooral in de zomer wanneer je naar een Hawaï of zomerfeest zal gaan. Combineer deze bloesems met elke outfit, van elegant tot casual.

Deze haarclip hawaii bloem past geweldig bij de zomerse jurken. Ook op een blauwe jeans kun je geweldig met de juiste toppen, de ideale outfit combineren. Bepaal de juiste kleur van dit leuke haarsieraad op basis van jouw eigen voorkeur. Natuurlijk mag je ze ook alle zes bestellen.

Een mooie haarclip hawaii bloem online kopen.

Naast de haarclip Hawaii bloem heeft PartyCorner ook nog diversen haarclips in de uni kleuren, waaronder de rode en de witte haarclips. Ook gouden en zilveren haarclipjes zitten in ons assortiment, deze zijn niet alleen elegant en stijlvol maar ook te goed te combineren. PartyCorner heeft haaraccessoires voor specifieke thema's maar ook voor dagelijks gebruik.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.