Haarband Pink met Veer

Haarband Pink met Veer

Een haarband is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Haarband Pink met Veer die roze is en een circus tintje geeft. Onze Haarband Pink met Veer heeft r... Lees meer

59626508
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een haarband is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Haarband Pink met Veer die roze is en een circus tintje geeft. Onze Haarband Pink met Veer heeft roze pailletten voor een schitterend effect met mooie witte kraaltjes en heeft een opvallende knal roze veer. De Haarband Pink met Veer is bijvoorbeeld geschikt voor Toppers 2018 Pretty in pink, thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellen feestjes of uitjes. Het is voor alles te gebruiken en altijd leuk om te combineren.

Productspecificaties: Haarband Pink met Veer

  • Kleur: roze
  • Details: Haarband met veren
  • Geschikt voor: Toppers 2018 pretty in pink

Haarband Pink met Veer online kopen.

Haarband Pink met Veer kopen als accessoire die iets extra's geeft aan jouw toppers outfit voor een feestelijke look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de toppers diadeem en jouw outfit, zoals een toppers krans of leuk toppers rokje. Maak jouw Toppers outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.