Haarband met zwart haar

Haarband met zwart haar

Leuke accessoire nodig voor een thema feest? Wil jij een keer wat anders dat kan met de rode Haarband met zwart haar. Of wil jij jezelf omtoveren tot hippie? Da... Lees meer

20629610
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Leuke accessoire nodig voor een thema feest? Wil jij een keer wat anders dat kan met de rode Haarband met zwart haar. Of wil jij jezelf omtoveren tot hippie? Dat kan ook met de Haarband met zwart haar.  Voor een aparte look is de Haarband met zwart haar ideaal. Deze Haarband met zwart haar is geen pruik maar een haarband met het haar eraan bevestigd.

Product specificaties Haarband met zwart haar:

  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Maar: One size fits all
  • Kleur haarband: Rood
  • Kleur haar: Zwart

Haarband met zwart haar kopen

Haarband met zwart haar kopen, kun je bij PartyCorner doen via de webshop of je kunt zelf een kijkje komen nemen in onze winkel in Zaandam. Met de Haarband met zwart haar ga jij even terug in de tijd in het hippie thema. De haarband met zwart haar is ook geschikt voor de thema's carnval en films en sterren.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.