Grote sombrero

Grote sombrero

Grote sombrero kopen bekijk dan ons grote assortiment. Want dit is niet zomaar een Mexicaanse sombrero! Door de verschillende kleuren van deze leuke hoed val je... Lees meer

68213489
Neem contact op voor de levertijd
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Grote sombrero kopen bekijk dan ons grote assortiment. Want dit is niet zomaar een Mexicaanse sombrero! Door de verschillende kleuren van deze leuke hoed val je lekker op, maar ook door de grote want deze Mexicaanse hoed het heeft namelijk een afmeting van 100 cm! Een normale sombrero is ongeveer 55 cm.

De Grote sombrero is gemaakt van stro en is alleen bestelbaar in de maat one size, deze hoed past iedereen.

Productspecificatie Grote sombrero

  • Kleur: multi color
  • Materiaal:stro
  • Maat:one size
  • Afmeting: 100 cm

Grote sombrero kopen

De Grote sombrero zal je gezicht beschermen tegen de zon in zonnige landen, want niets is vervelender dan een verbrand hoofd. Ook kan je deze hoed dragen naar een Mexicaans thema feest waar jij zal schitteren met deze geweldige Grote sombrero.

Je zal er niet veel van vinden meestal hebben sombrero's een kleinere formaat, maar met deze Grote sombrero zal je zeker opvallen!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.